Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA 2018

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Diumenge, 2. Setembre 2018, 10:00
Hora
10:00-
2018-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg


Diumenge 2 de setembre

10.00 h Ruta Ciclo-Cultural pel terme municipal. Amb la temàtica: “Ruta de l’aigua”. Concentració a la Plaça Major. Inscripcions en el Centre Municipal de Cultura la Mercé. Organitza regidoria de cultura.

11.00 h CORREBOU INFANTIL pel recorregut de la vila del bou. Cercavila taurina infantil a càrrec del grup Bou per la Vila. Lloc: Plaça Major. Es realitzaran quatre correbous amb eixida al C/Sant Vicent i al C/Major. El correbou consistirà en l’exhibició de cinc bous i un esqueller (carretons).

11.45 h Gran Final Trofeu Batiste Viñes. Al Trinquet de Borriana.

12.30 h BOU de la ramaderia El Torero, número 39, guarisme 4 i de nom “Locutor”, patrocinat per la penya “El Bou Satine”, sortida des de la Plaça El Pla.

14.00 h Paella popular, (es recomana inscripció a casalpopularborriana@gmail.com) (C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

16.00 h Torneig de Fallera Calavera, (es recomana inscripció a casalpopularborriana@gmail.com (C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

17.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. Apertura Fira de Food Trucks amb Dj’s.

De 18.00 a 20.00 h Activitats infantils a la Plaça de la Mercé a càrrec de Baobab Oci Creatiu.

18.00 h Jocs tradicionals per a la família (C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

18.00 h BOU de la ramaderia José Luis Marca, número 8, guarisme 4 i de nom “Zarino”, patrocinat per la penya “El Bou Satine”, sortida des de la Plaça Major.

A continuació:  BOU de la ramaderia D. Celestino Cuadri, número 24, guarisme 4 i de nom “Alemán“, patrocinat por la penya “Els Braus Satine”, sortida des de la Plaça Major, parada d’esquellers i vaquetes de la ramaderia La Espuela.

19.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. Exhibició Break Dance.

20.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. En directe PINAN 450F – (Barcelona) · Hip Hop.

21.00 h Pa i Porta Popular, (es recomana inscripció a casalpopularborriana@gmail.com) (C/Bisbe Lluis Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

23.00 h DJ'S Residents (C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

23.30 h BOU EMBOLAT de la ramaderia Rekagorri, número 26, guarisme 8 i de nom “Malaguero”, patrocinat per la penya “El Bou Satine”, embolada des de la Plaça El Pla.

00.30 h MISERICÒRDIA SESSIONS, al Recinte de Festes situat a la Plaça de la Fira.

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa