Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA 2018

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Dissabte, 1. Setembre 2018, 08:00
Hora
08:00-
2018-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg

Dissabte 1 de setembre

08.00 h I Concurs de Rall Platja l’Arenal. En la platja de l’Arenal.

De 09.00 h a 14.00 h En les Instal.lacions Municipals Esportives Llombai, Fase Final del XV Torneig de Futbol Misericòrdia, Categories Infantil i Cadet. Lliurament de trofeus a les 14.00 h (Horaris en el cartell al final del llibre).

10.00 h VII CAMPIONAT D’ESCACS memorial Asunción Enrique. Organitza club d'Escacs Borriana, en la Plaça de la Mercé.

12.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. Apertura Fira de Food Trucks amb Dj’s.

12.30 h CORREBOU de 6 bous i exhibició de bestiar de la ramaderia La Espuela, recorregut: C/Misericordia, Pla de Sant Blai i C/Barranquet. Patrocina el Magnífic Ajuntament.

12.30 h En la Plaça de la Mercé, junt a l’església, l’Associació ACODIS organitza una “truita monumental”. Donatiu 5€. Inclou: entrepà, beguda i sorteig.

13.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. Vermut amb Punxadiscos.

14.00 h V Germaror´s Party / X Aniversari penya Mare Meua Tu. Jornada de ‘germanor’ entre penyes de Borriana i qualsevol que vulga unir-se. A les 14:00h dinar seguit de l’orquestra Alabama. Continuarem amb DJ Emilio Dàvila i DJ Alex Reula amb la música d'ahir i d´avui. Sopar i a les 23:59h actuació de La Malavida. Finalitzarem amb un Castell de focs d’artifici.
Inscripcions a Conmove, Holandés Errante o membres de la penya Mare Meua Tu. Ubicació: Camí D´Onda (emplaçament Falla Club 53).


17.00 h. Inauguració de l’Exposició de Pintura i Boixets a càrrec de les alumnes del Centre de Formació i Promoció Cooperativa de Caixa Rural Burriana. L’exposició romandrà oberta de l’1 al 9 de setembre. Horari: de dilluns a divendres de 16 a 20 h. Dissabtes, diumenges i festius de 18 a 20 h. Lloc: Centre de Formació i Promoció Cooperativa de Caixa Rural Burriana (La Carrera, 17).

17.00 h. Tradicional Volta als Bars de Borriana amenitzada por la xaranga “XACAMIN”. Participen: Bar Mestral, Tesón, Parris, Gastrobar Casa Rosa, Esla, Naraniga. Organitza penya HA TU KE TIMPORTA. Inscripcions al casal de la penya (C/Mare de Déu del Roser, 33)

18.00 h Torneig de Frontó a Mà Individual Festes de la Misericòrdia, en el Pavelló de Sant Blai. Organitza Club de Pilota Borriana.

De 18.00 a 22.30 FIRA DEL COENT a la Plaça de la Mercé. Organitza el Magnífic Ajuntament de Borriana, regidoria de comerç.

De 18.00 a 20.00 h Activitats infantils a la Plaça de la Mercé a càrrec de Baobab Oci Creatiu.

18.00 h Recital de poesia femenina. Participació no mixta. (C/Bisbe Lluís Pérez – La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.


18.00 h BOU de la ramaderia Albarreal, número 33, guarisme 3 i de nom “Payo“, patrocinat pel Magnífic Ajuntament, sortida des de la Plaça Major.

A continuació: Tradicional entrada del caixó del bou amb cavalls, organitza “Penya de Penyes Satine”.

A continuació: BOU de la ramaderia Manuel Ángel Millares, número 31, guarisme 5 i de nom “Jubilado“, patrocinat per la “Penya de Penyes Satine”, sortida des de la Plaça El Pla. Parada d’esquellers i vaquetes de la ramaderia El Mijares.


20.00 h Micro Obert, vine i canta o recita el que tu vulgues. (C/Bisbe Lluís Pérez – La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.


20.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. En directe LLOBARROS (València) – Exòtica.

21.00 h Sopar Popular Vegà, (es recomana inscripció a casalpopularborriana@gmail.com) (C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.


22.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. CINNAMON DJ (Fanzara) · 50's R&R, R&B, Soul, Rockabilly.

22.30 h Nit de Rap, amb l’actuació de: Métrika, Krach, Antítesi i ElHombreViento (C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

22.30 h Instal·lació artística al Pla a càrrec de l’artista borrianenc Juan Poré, en homenatge al 80 aniversari de la destrucció del campanar i en memòria dels que van participar en la seua reconstrucció. Patrocinat por Satine.


23.30 h BOU EMBOLAT de la ramaderia La Palmosilla, número 27, guarisme 4 i de nom “Listillo“, patrocinat pel Magnífic Ajuntament, embolada des de la Plaça El Pla.


00.00 h A la Sala 13-14, Festa Remember anys 90-00 amb Juan Camar. C/Vicente Marco Miranda.


NIT D’ «INTERPENYES BORRIANA»

Al finalitzar el bou embolat, concentració de les penyes a la plaça de l’Ajuntament amb l'actuació de la Xaranga "Magos del Ritmo". Patrocina MEB.


01.00 h Concert de GARRAPATEROS tribut a Los Delinqüentes.

03.00 h Actuació del Dj JUAN ALCARAZ.

Recinte ubicat a la Plaça José Iturbi. Patrocina Regidoría de festes de l’Ajuntament de Borriana i Satine.

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa