Amb motiu de la celebració, el 30 de gener, del Dia Escolar de la No-violència i la Pau, l'alcaldessa, Maria Josep Safont i el regidor d'Educació, J. Ramon Monferrer, han visitat el CEIP Penyagolosa de Borriana que s'ha sumat a la commemoració, un any més, amb el seu Mercat Solidari, els beneficis del qual es destinen a l'ONG Amor en Acció per als seus projectes a Burkina Faso.

En la visita, Safont ha mostrat la seua satisfacció per la iniciativa del centre educatiu perquè implica “reforçar la capacitat i el vessant més solidari dels xiquets i de les xiquetes des de l'àmbit escolar, i des d'una edat primerenca”, per a començar a “establir les bases de les ciutadanes i els ciutadans del futur, en què la incorporació dels conceptes de solidaritat, tolerància o treball en equip són claus en el posterior desenvolupament social”.

Per part seua, Monferrer ha assenyalat que és una data destacada en l'àmbit educatiu, la finalitat de la qual és “promoure la convivència i l’educació en valors dins i fora de l’aula”. En aquest sentit ha explicat que com és habitual a Borriana, “pràcticament tots els col·legis i centres d'Infantil i Primària duen a terme diferents projectes solidaris o benèfics, i iniciatives solidàries en els mateixos centres o als carrers del municipi”.