El servei municipal d'Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI) i la Regidoria d'Educació, organitzen una conferència adreçada als professionals de l'entorn de l'educació infantil i famílies titulada "El dia a dia a l'aula".

Les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), amb el seu peculiar estil de processar la informació i la seua original manera de percebre i interpretar el món, suposen un repte per a totes les persona encarregades de la seua educació. La població de xiquets i xiquetes amb aquest trastorn ha crescut, i requereix intervencions educatives que tracten les seues necessitats variades alhora que maximitzen el seu potencial.

Per la qual cosa, Immaculada Baixauli Fortea, professional logopeda, juntament amb Nerea Gascón Herraiz, també logopeda, i la psicòloga Beatriz Bori Espinosa seran les ponents que donaran veu a la xarrada-taller del proper 30 de novembre al segon pis de el Centre Municipal de les Arts de Borriana de 11h a 12:30 hores.

Entre altres qüestions, s’exemplificaran cadascuna de les diferents formes de donar suport al procés d'aprenentatge i la comunicació social dels xiquets i xiquetes, així com les diferents maneres de facilitar la regulació conductual i emocional, des de la perspectiva de la inclusió educativa.

Així mateix, l’ADI organitza nombroses activitats de caràcter preventivoeducatives, dirigides tant als pares com als educadors, com ara tertúlies, tallers o activitats de formació

Les persones interessades poden inscriure’s en el servei municipal ADI al telèfon 964 033 208 de 9h a 14 hores de dilluns a divendres.