Primera salida tras el confinamiento por el COVID 19

Voluntariat de l'Assemblea Local de Creu Roja a Borriana i Protecció Civil del Consorci Provincial de Bombers participen des d'avui, juntament amb la Policia Local i la Guàrdia Civil, en l'operatiu de control de les eixides per a la pràctica d'esport i passejos autoritzats.

Després de set setmanes de confinament,…

Llegir més

teleasistencia en Burriana en tiempos de COVID-19

Els Serveis Socials municipals realitzen el seguiment telefònic permanent a les 124 persones usuàries d'equips de teleajuda domiciliària de Borriana, dependent la Diputació Provincial de Castelló.

Aquest dispositiu va dirigit a persones majors a fi de determinar les seues necessitats, i encara que la majoria de les situacions són ateses…

Llegir més

Primera exposición virtual sobre el COVID-19 en Burriana

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana, ha programat, per al pròxim dimarts, dia 5 de maig, a les 12 h, la inauguració d'una exposició virtual en relació amb la Covid-19, en la que participen 18 artistes locals.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que es tracta…

Llegir més

El Ayuntamiento porpone exención de tasas de terrazas a bares y restaurantes ante el covid-19

L'equip municipal de govern ha plantejat avui en la Junta de Portaveus modificar l'ordenança de Tributs per a deixar exemptes del pagament de les taxes d'ocupació de via pública les terrasses de bars i restaurants durant tot 2020, segons ha indicat la regidora d'Hisenda, Cristina Rius.

Aquesta proposta és una…

Llegir més

dispositivo policial por el covid-19 en el puente del 1 de mayo

Des d'avui a les 12h i fins al diumenge dia 3, la Policia Local de Borriana al costat de la Guàrdia Civil intensifiquen els serveis policials de vigilància i control, amb la finalitat de mantindre les mesures de seguretat i donar compliment al decret d'estat d'alarma i les directrius en…

Llegir més

Obras de canalización de la red de agua potable en el cementerio municipal

L'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana les obres de renovació de tota la xarxa d'aigua potable del cementeri municipal de Borriana, raó per la qual el cementeri estarà tancat fins que finalitzen els treballs a mitjan maig.

Segons ha explicat el regidor de Cementeri, Hilario Usó, aquesta actuació de canalització de…

Llegir més

El Ayuntamiento reúne a los agentes conoómicos y políticos para analizar las medidas  municipales por el COVID 19

L'Ajuntament de Borriana ha reunit este matí els agents econòmics, tècnics i polítics per a analitzar les mesures preses pel consistori i proposar altres per a activar i reconstruir l'economia local quan finalitze el confinament i per a garantir el futur econòmic del municipi.

Així, ha decidit crear un grup…

Llegir més

SErvicios sociales se coordina con entidades para hacer frente al COVID19

Durant l'estat d'alarma decretat pel Govern de l'Estat, els Serveis Socials municipals de Borriana mantenen una estreta cooperació i una comunicació fluida amb les diferents entitats socials de la ciutat, les quals han mostrat el seu tarannà col·laborador i han facilitat atencions en les quals, per la seua peculiaritat, ha…

Llegir més