Les Jornades Memorial Democràtic de Borriana s'iniciaran aquesta vesprada amb la conferència "La repressió franquista a Borriana", que tindrà lloc en el Saló de Plens de l'Ajuntament a les 19 hores.

Teresa Armengot i Juan Luis Porcar, membres del Grup per la Recerca Històrica de Castelló i autors del llibre "La repressió franquista al País Valencià: Borriana i Manises", seran els encarregats de pronunciar aquesta xarrada.

Llegir més

El Consell Social de Borriana s'ha reunit i ha aprovat la incorporació de cinc nous representants del sector comercial, hostaler, cultural, agrícola i escolar del municipi.
Carmen Sorolla s'ha incorporat com a representant del comerç i Juan Miguel Anda en representació dels hostalers. Per part de les associacions culturals del…

Llegir més

Els funcionaris de l'Ajuntament de Borriana han participat en una xarrada informativa de prevenció d'incendis a la sala de plens, proposta pel Comité de Seguretat i Salut i la Regidoria de Personal. Dijous que ve s'oferirà una segona xarrada.

 

Llegir més

El regidor de Via Pública, Vicent Aparisi, ha mantingut una reunió amb els representants d'una empresa dedicada a l'estudi de noves fórmules d'estalvi energètic municipal. Després de la recepció d'aquesta proposta, la Regidoria de Via Pública iniciarà un procés de valoració per tal de determinar la seua viabilitat.

Llegir més

L'equip de govern de l'Ajuntament de Borriana presenta aquesta setmana, per a la seua aprovació en el ple municipal, una modificació de crèdit que permetrà destinar uns 974.000 euros dels romanents de 2015 a inversions, subvencions i pagament de deute i responsabilitats derivades dels exercicis anteriors. Així l'explicat la regidora…

Llegir més

L'Ajuntament de Borriana engega els segons pressupostos participatius, el procés dels quals s'iniciarà amb la recollida de propostes dels veïns, tant a través d'urnes habilitades en dependències municipals com a través del portal participa.burriana.es, del 2 al 31 de maig.

 D'aquesta manera, els veïns podran aportar les seues…

Llegir més

Iván Portolés, amb un temps de 32´36”, i Elia Fuentes, amb un temps de 40´29”, han guanyat la carrera “10K Ciutat de Borriana” en categoria Absoluta Masculina i Absoluta Femenina respectivament, una carrera que s'ha iniciat a les 10 hores des del Carrer Major, on s'han reunit els 240 participants,…

Llegir més

 Els tècnics municipals de l'Ajuntament de Borriana estan ultimant els projectes de millora dels parcs públics del municipi, petició reclamada pels veïns en els passats pressupostos participatius juntament amb la plantació d'arbres i la construcció de l'Avinguda del Port, actuacions que van a ser dutes a terme aquest 2016.

 Els…

Llegir més