Borriana ha rebut la distinció de 2 Banderes Blaves en les seues platges, guardons atorgats per la Fundació d'Educació Ambiental (FEE), i ha obtingut el reconeixement de Sender Blau, impulsat per l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC).

 

 La distinció internacional de Bandera Blava ha sigut atorgada a…

Llegir més

 

Borriana acollirà la 4a Trobada de Bicicletes Clàssiques i Antigues dissabte que ve 10 de maig, un esdeveniment en què es congregaran unes quaranta persones vingudes des de diferents punts d'Espanya que portaran bicicletes de principi de segle i del segle XX.

 

 

 

L'arribada dels participants a…

Llegir més

 

La Policia Local de Borriana ha formulat un total de 595 butlletins de denúncia per infraccions de trànsit durant el primer trimestre de 2016, la qual cosa suposa un descens del 21,64% respecte al mateix període de l'any passat, en què es van efectuar 759 denúncies.

 

Durant el…

Llegir més

 

El col·lectiu castellonenc Trashformaciones exhibirà la mostra “Huesopiel”, un conjunt d'instal·lacions de gran format amb la ferralla com a matèria primera que reuneix el treball de distints artistes, i que podrà visitar-se a la sala d'exposicions del Centre Municipal de Cultura La Mercé i als carrers del centre del…

Llegir més

 

L'Ajuntament de Borriana ha convocat subvencions dirigides a associacions juvenils que realitzen projectes de promoció de temps lliure per a xiquets i xiquetes, i joves de la població.

 

Les ajudes, el pressupost de les quals ascendeix a 6.000 €, estan destinades a projectes que s'executen des del dia…

Llegir més

 

El Club de Surf Borriana arreplega més de 100 quilos de brossa de la Platja l'Arenal, una acció emmarcada dins del programa de les Iniciatives Oceàniques de l'ONG Surfrider Foundation.

 

Més d'una trentena de persones han participat en aquesta iniciativa, les quals s'han donat cita en aquesta platja del municipi. L'alcaldessa de Borriana, Mª Josep Safont, i els regidors Vicent Aparisi i Bruno Arnandis, també han format part d'aquest grup.

Llegir més

 

El regidor de Via Pública, Vicent Aparisi, ha visitat el Parc dels Mariners per a comprovar el desenvolupament dels treballs de renovació i adequació que s'han dut a terme, emmarcats dins del Pla de Millora d'Infraestructures en zona pública.

 

 

 

Aquests treballs han consistit en la reparació…

Llegir més

Des de les 16:45 hores, Martí II i Josep contra Salva Palau i Álvaro.

I a continuació, Víctor i Héctor contra Pablo de Borriol i Santi.

Llegir més