Aquest dilluns a les 16:45 hores, juvenils contra juvenils en el Trinquet de Borriana.

Carlos II, Guillermo i Josep contra De la Vega, Herrera i Néstor.

Llegir més

 

 

La Fira de les Lletres  continuarà oberta durant el matí del diumenge i tancarà les seues portes a les 14 hores.

Llegir més

La segona jornada de la Fira de les Lletres de Borriana va continuar ahir dissabte en la Plaça La Mercé amb activitats infantils, la presentació d'un llibre i una degustació gastronòmica, a més de l'àmplia oferta de stands dedicats a la literatura.

L'agenda firal es va iniciar a les 10'30…

Llegir més

 

El Ple de l'Ajuntament de Borriana aprova aquest divendres els projectes que s'han d'incloure en els Plans d'obres i serveis provincials. L'equip de govern, complint els compromisos adquirits amb els veïns, atendrà unes antigues reclamacions de les zones perifèriques de la Serratella i Santa Bàrbara, necessàries per motius de…

Llegir més

 

En aquesta segona jornada de la Fira de les Lletres, que compta amb diversos stands dedicats a la venda de llibres, s'ha programat una activitat dirigida a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys i les seues famílies anomenada "Elracó dels menuts: contes a través de la pell"…

Llegir més

 

 

A les 10 hores s'iniciarà el taller pràctic d'arts plàstiques, dansa i música per a xiquets de 0 a 3 anys i a les 12 hores tindrà lloc el segon taller dirigit a la franja d'edat de 4 a 7 anys.

Aquests tallers mostraran, a través del professorat del centre, com s'integren en l'aula les àrees de música, dansa i arts plàstiques, pilars bàsics del projecte educatiu Jardí Artístic, que enguany compleix el seu desè aniversari.

Llegir més

 

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor d'Esports, Vicent Granel, han rebut aquest matí al jove boxador local Ismael Carneros, amb motiu de la seua participació en el seu primer combat internacional a Gant (Bèlgica).

 

Carneros, que ha estat acompanyat pel seu entrenador Toni Valcárcel, entrena en el Club Kaizen de Borriana i a Vila-real, i competirà en aquest torneig internacional en categoria elit.

 Llegir més

A les 18 hores s'inaugurarà  la Fira dels Lletres de Borriana, una mostra amb stands dedicats als llibres que també comptarà amb un espai cultural i gastronòmic  en la Plaça la Mercé,

L'exposició " El Quixot vist per Fandos " i l'actuació musical infantil Trobadorets a les 18 hores són les activitats d'aquesta primera jornada.

Llegir més