El passat mes de juliol, cinc representants del Club de Tennis Borriana van disputar un torneig amistós a la ciutat alemanya de Bönen, situada a escassos 30 km de Dortmund. Els aficionats al tennis van poder gaudir d'uns dies en territori germànic, i compartir la passió per aquest esport.

 

Els borrianencs van disputar el torneig amb el club de tennis de la ciutat Bonen. Un club fundat en 1967, per miners de la conca del Ruhr i que va arribar a tenir 800 socis. El torneig va comptar amb vuit partits de tennis, cinc individuals i tres dobles, encara que el realment important va ser la jornada de germanor entre els membres dels dos clubs, als quals es van afegir familiars i aficionats de les dues entitats.

El regidor d'Esports, Vicent Granel, ha volgut felicitar els representants de Borriana per la seva participació, i ara serà el moment que el club borrianenc el que rebrà la visita en les pròximes dates dels aficionats alemanys.

 

La germanor entre els clubs va poder dur-se a terme gràcies a la organizacíon del socis dels dos clubs, Hartmut Brettschnedier. L'edat mitjana dels integrants de l'expedició és de 60 anys, el que indica que el tennis és un esport que es pot practicar a qualsevol edat, sent l'afició per aquest esport el que pot unir a dos pobles com Bonen i Borriana, tan separats en la geografia, i units per l'esport.