Els esports nàutics han tornat a ser protagonistes en la ciutat de Borriana durant tota una setmana en la qual el Club Nàutic de Borriana ha programat un any més la coneguda com a Setmana Nàutica on les regates de vela i el Concurs de Pesca es van tornar a donar la mà per a reunir a centenars de persones al voltant de la pràctica esportiva amb el mar com a aparador i escenografia única en la qual es van desenvolupar les proves esportives. Tot això coronat amb l'acte de clausura i el lliurament de trofeus que van tenir lloc en la seu del mateix club i en la qual van estar presents diversos representants municipals, com l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont o el regidor de Poblats Marítims i Pesca, Vicent Aparisi, que no van voler perdre's la cita final en la qual es reconeixia als guanyadors de les diferents proves esportives realitzades durant tota la setmana. Així, en la trenta-cinquena edició del Torneig de Pesca Ciutat de Borriana, els cinc primers classificats van rebre el seu guardó, encapçalats pel vencedor de la prova, l'embarcació “Las Papas” dirigida per Juan Sánchez i Ángel Martínez, seguits de Jorge Agustina i Héctor Oliver que amb la seua embarcació “Carmenchu” van ser segons i d'Oscar Quemades, Carlos Chamorro i David Sorribes que van ser tercers a bord de l'embarcació “Sirpus”. En quart lloc van quedar classificats Miguel A. Serranos i Lorenzo Moreno a bord de “Serranos” i cinquens van ser Santiago Dembilio i Cristian García amb la seua embarcació «Nexus».


En l'apartat de regates que es van disputar durant la setmana del 4 al 12 d'agost, el guanyador en la categoria principal, la corresponent a la Classe A de el Grup RI, va anar Jose Alberto Aleixandre Porta a bord de “Intrépido I”, seguit de Miguel J. Fortea amb la seua embarcació “Remolí”, i tancava el podi Mercedes Ferrer amb la seua embarcació “Migjorn Dos”. En la categoria B, el primer lloc va ser para Modesto Fabra Valls, seguit de Fernando Villalta Pérez i Gonzalo González Gordillo. Mentre, en la categoria B, el triomf va ser para Víctor J. Cebrián Cuñat, seguit de Luís Pérez i José Marzal que completaven el podi.
En les diferents regates especials disputades durant la setmana, Miguel Sánchez es va imposar en la categoria A de la Regata Inversa, mentre que Modest Fabra ho feia en la categoria B. El mateix Miguel Sánchez s'imposava en la Regata Mojito categoria A, i Fernando Villalta en la B.


Finalment també les regates “Home-Dóna”, van tenir com a guanyadors a Vicente J. Benlloch, seguit de María Pérez en la categoria A.
Tal com van coincidir a assenyalar els representants municipals presents en el lliurament de premis i l'acte de clausura, Maria Josep Safont i Vicent Aparisi, “un any més la Setmana Nàutica organitzada pel Club Nàutic ha sigut una mostra perfecta del potencial i la fortalesa de Borriana a l'hora d'organitzar qualsevol tipus d'esdeveniment esportiu en el qual el mar siga protagonista, per això volem felicitar tant a l'organització com als i les guanyadores de cada prova, perquè any rere any no falten a la cita amb els esports nàutics en els quals la nostra ciutat és una referència més que confirmada”. Totes i cadascuna de les classificacions completes poden consultar-se al web del Club Nàutic: www.cnburriana.com