El Ayuntamiento condena la actos contra elemnetos LGTBI+
  • L'executiu municipal condemna "activament qualsevol acte d'intolerància cap als elements que representen un símbol per a la comunitat LGTBI+”


L'Ajuntament de Borriana ha condemnat l’acte de vandalisme contra una bandera arc iris que ha sigut arrancada i que fins ahir a la nit figurava en la façana de l'edifici del Mercat Municipal amb motiu de les activitats de commemoració de l'Orgull LGTBI 2021 en el municipi.

Des de l'executiu municipal condemnen "activament qualsevol acte d'intolerància cap als elements que representen un símbol per a la comunitat LGTBI+” i recorden que aquestes agressions són considerades “delictes d'odi".

L'equip de govern també ha agraït l'avís realitzat pel veïnat sobre els fets, i ha lamentat aquest tipus d'atacs “intolerables i inadmissibles dins de la nostra societat diversa", perquè “són homòfobs i d'odi a feia el col·lectiu LGTBI+”. El govern local ha posat en coneixement de la Policia Local els fets, atès que existeix un compromís actiu de les administracions públiques en l'erradicació d'aquest tipus d'agressions.

Per al consistori, aquest tipus d'actes “ens demostren que encara queda molt per fer i encara hi ha molt de camí per recórrer, i l'educació és la via per a la normalització”. Segons han indicat, avui mateix tornaran a col·locar la bandera arc iris al lloc on estava.