Cierre de los actos de celebración del Día del Orgullo LGTBI 2021 en Burriana
  • Es clouran les Jornades ‘Celebrem la Diversitat’ amb la lectura del manifest de l'Ajuntament, la presentació del catàleg de ‘Botanic Garden’ i la projecció de ‘Love Simon’


L'Ajuntament de Borriana celebra el Dia de l'Orgull LGTBI amb un triple acte al Teatre Payà dilluns que ve, 28 de juny, a les 18.30h que serà el colofó de dos setmanes d'activitats culturals per la diversitat amb la programació de les jornades LGTBI sota el lema ‘Celebrem la Diversitat’.

La regidora d'Igualtat, Maria Romero, ha convidat la població a “assistir a un acte que servirà per a reivindicar una data important per a la societat actual”. Així, i com ha explicat, “en primer lloc, es llegirà el manifest de l'Ajuntament de Borriana en reivindicació d'aquesta celebració”.

A continuació, tindrà lloc la presentació del catàleg de l'exposició Botanic Garden, de l'artista Miguel Ángel Ortega Moya, que s'ha mostrat al Centre Municipal de Cultura la Mercè des de l'inici de les jornades. El catàleg serà distribuït com a obsequi entre els assistents com a públic.

Per a finalitzar, tindrà lloc la projecció de la pel·lícula Love Simon (Greg Berlanti, 2018), que tracta sobre la vida de Simon Spiers, un jove de setze anys que manté la seua homosexualitat com a secret, fins que els seus correus electrònics cauen en mans equivocades revelant-ho, cosa que complica la vida que portava fins aquell moment.

L'entrada serà lliure i gratuïta fins a completar l'aforament i l'actde estarà adaptat a la normativa sanitària vigent.