El pas del camí la Cossa que travessa el riu de Millars en el tram final de la desembocadura torna a estar obert a la circulació, després d’haver estat dos mesos tancat pels últims temporals de pluges intenses, segons ha indicat el regidor de Borriana de la Zona Marítima i Santa Bàrbara, Vicent Aparisi, en la visita acompanyat d'altres responsables municipals de l'Ajuntament d'Almassora.


Aparisi ha explicat que el pas del camí la Cossa connecta les persones residents a les alqueries de Santa Bàrbara (Borriana) amb el camí del Marjalet d'Almassora. Aquest pas evita que veïnat i llauradors que necessiten circular entre el terme de Borriana i Almassora hagen de pegar la gran volta per l'autovia CV-18.


El pont ja ha estat reparat, en aquesta ocasió a càrrec del consistori d'Almassora i, sobre aquest tema, el regidor de Borriana ha explicat que cada vegada que el pas necessita ser condicionat “s'alternen tots dos consistoris a assumir les despeses i treballs de reparació”.


Cal recordar que l'últim temporal de pluges va provocar un augment considerable del cabal que va acabar enderrocant part del pont del pas del camí la Cossa. L'aigua, que arrossegava canyes i altres restes vegetals, va tapar els ulls del pont i en va provocar el trencament.