El Ayuntamiento cede gratuitamente dependencias de las escuelas de Santa Bárbara a la asociación de vecinos

L'Ajuntament ha cedit gratuïtament a l'Associació de Veïns de Santa Bàrbara determinades dependències de l'immoble municipal 'Escoles de Santa Bàrbara', segons es desprèn de l'acord subscrit avui entre l'alcaldessa Maria Josep Safont, i el president d'aquesta associació, Alejandro Pascual.

L'alcaldessa ha explicat que es tracta de “una cessió d'ús de deu anys que s'atorga en precari, podent l'Ajuntament deixar-la sense efectes per causa d'interès general, per a destinar-la a altres usos considerats preferents” .

Amb la signatura d'aquest acord al qual ha assistit també el regidor de Poblats Marítims, Vicent Aparisi, l'Associació de Veïns disposarà d'instal·lacions on poder reunir-se i realitzar les seues activitats.

Safont ha destacat que la cessió s'emmarca en el propòsit de l'equip de govern de continuar col·laborant amb “les entitats sense ànim de lucre que presten serveis que redunden en benefici dels veïns i les veïnes de la nostra ciutat i que s'encarreguen de dinamitzar, programar i ajudar a millorar el dia a dia de les persones”.