Aparisi critica al alcalde de nules por dejadez en el Camí La Ratlla

El regidor de Poblats Marítims i Via Pública de l'ajuntament de Borriana, Vicente Aparisi, ha criticat el “desinterés i abandó reiterat” de l'alcalde de Nules, David García, a reparar i adequar el camí la Ratlla entre Nules i Borriana, que divideix les dos localitats.

Segons ha explicat Aparisi els municipis de Nules i Borriana de mutu acord, es van comprometre fa quatre anys a reparar aquest camí rural en anys alternatius cada municipi, no obstant això ha sigut l'ajuntament de Borriana qui en els últims dos anys ha hagut de realitzar les obres per la “negligència i deixadesa” de l'alcalde de Nules.

Sobre aquest tema, el regidor de Borriana ha lamentat que enguany, pel que sembla, “serà de nou l'ajuntament de Borriana qui haurà d'escometre les actuacions de manteniment i millora, perquè l'alcalde de Nules segueix sense complir l'acord”.

“Des de l'ajuntament de Borriana -ha precisat Aparisi- estem treballant i realitzant un esforç important per reparar els camins rurals que es troben en mal estat i no deixarem de millorar el camí La Ratlla per falta d'interès i de col·laboració del consistori veí”.

Les actuacions de millora i adequació del camí la Ratlla entre Nules i Borriana tenen un cost aproximat de tan sols 2.000 euros i es realitzen cada any per a evitar el deteriorament i el mal estat del camí rural, a petició dels veïns i veïnes de la zona.

A més, el regidor de Borriana ha retret a l'alcalde de Nules el “fariseisme polític” que mentre reclama “danys i perjudicis per la regressió marina provocada suposadament pel port de Borriana”, no compleix amb l'acord amb el municipi veí, i amb la voluntat de la ciutadania”.