LOs coles de Burriana conmemoran el 25N de 2021
Los centros educativos de Burriana celebran el 25N
  • L'alcaldessa de Borriana, acompanyada per diversos regidors, ha participat en les activitats de l'àmbit educatiu per a commemorar la jornada del 25N, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona


L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont; el regidor d'Educació, J. Ramon Monferrer; la regidora d'Igualtat, Maria Romero, i el regidor de Cultura, Vicent Granel han participat avui amb el personal docent i l'alumnat de diversos centres educatius del municipi en els actes que han organitzat per a commemorar el 25N, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

Lectures de manifestos, exposicions, treballs artístics i propostes didàctiques i creatives, han sigut algunes de les activitats que s'han desenvolupat en els centres, totes elles relacionades amb el 25N , per a fomentar la igualtat, la prevenció i la lluita contra la violència masclista.

Durant la visita, l'alcaldessa ha posat en valor “la implicació de la joventut en la lluita contra la violència de gènere” i ha encoratjat tant el professorat com l’alumnat a “continuar emprenent accions preventives, especialment formatives i de sensibilització, per a col·laborar en la formació dels valors que contribuïsquen a promoure la coeducació com a mitjà de previndre la violència de gènere”.

També ha destacat la importància d'aquest tipus d'activitats per a incorporar “com a valors bàsics, la lluita contra el sexisme, el masclisme i la violència de gènere”, així com per a “evitar la violència en l'àmbit de la parella entre la joventut i a fomentar els models socioafectius no violents”.