Safont visita las actividades dela semana saludable del centro Illes Columbretes

L'alcaldessa M. Josep Safont, al costat del regidor d'Educació, Joan Ramon Monferrer i el d'Esports, Vicente Aparisi, han visitat el Col·legi Illes Columbretes per a conèixer les diverses activitats que organitzada pel centre per a la comunitat educativa en la ' Setmana de l'esport i hàbits saludables'.

Durant aquesta setmana, tot l'alumnat juntament amb els professors i professores, han participat en més de 50 activitats que formen part del Projecte Esportiu del centre, per a conscienciar a la comunitat educativa i especialment als alumnes i les alumnes, sobre la transcendència d'uns hàbits diaris més saludables i fer-los veure la importància de l'esport en quotidiana, segons ha explicat la directora del Col·legi Illes Columbretes, Marisa Canseco.

Així, des del dilluns fins avui, l'alumnat ha participat en diverses activitats relacionades amb la salut i l'esport com una jornada de neteja de residus a la platja, un taller de salut bucodental, visites al mercat, un taller reanimació cardiopulmonar amb l'equip de Cruz Roja, i una màster classs” de Zumba al pati del centre, entre altres. Fins i tot la Policia Local de Borriana es va acostar al centre per a explicar-los les normes bàsiques de seguretat vial.