café música Villa Fátima

 

Un més que renovat Café Música que cada any organitza el CEIP Vila Fátima amb l'arribada del final del curs, ha alçat el teló en l'edició de 2019 amb un espectacle musical a la seua “sala de concerts”. I fins allí es van desplaçar tant l'alcaldessa i regidora d'Educació, Maria Josep Safont, com la de Joventut, Lluïsa Monferrer, que van poder gaudir al costat del nombrós públic assistent les primeres actuacions, en aquest cas amb les cançons dels anys 70, 80 i 90 com a protagonistes, i que van aconseguir omplir el Col·legi Vila Fátima del millor Rock&Roll.
Una d'aqueixes novetats del Café Música d'enguany ha sigut la combinació de familiars i alumnat a l'hora de realitzar les actuacions. Així, alumnes de primària i secundària formaven el cor acompanyats pels millors músics: Juanma García a la guitarra elèctrica, i el seu fill Jaume a la bateria; Jose Vicente Guinot al teclat; el component del mític grup Driada Jose María Vergara al baix i Pascual Ortolá a la guitarra elèctrica, pares d'alumnes i alumnes del col·legi que han dedicat el seu temps i la seua passió al projecte musical del Col·legi Vila Fátima. A més, han estat acompanyats per dos alumnes en pràctiques, María Robles i Ramón Sebastià, que s'han volgut sumar a la comunitat educativa del centre.
Així, des de dijous passat i fins ahir diumenge amb l'última de les jornades, el públic assistent va poder gaudir d'un espectacle de música amb referents com Sabina, Mclan, U2, Els Secrets o Queen, i sobretot amb l'objectiu de compartir la il·lusió que cada any torna a pujar a l'escenari del col·legi Vila Fátima.