Di-capacitat felicita las Navidades a la alcaldesa

 Joves de l'entitat Di-capacitat s'han personat aquest matí a l'Ajuntament de Borriana per a donar una sorpresa a l'alcaldessa de la ciutat, Maria Josep Safont, i ser els primers a felicitar-li el Nadal, i com a bestreta li han lliurat un obsequi realitzat per ells mateixos.

Bea, Julio Alberto i Camilo han sigut els encarregats de lliurar-li el regal, un arbre de fusta confeccionat i decorat per ells, i una afectiva targeta de felicitació nadalenca. L'alcaldessa, visiblement emocionada, els ha agraït “l'afecte i l’estima mostrats” i ha elogiat “el bon treball realitzat”.

Di-Capacitat és una associació sense ànim lucratiu, integrada per persones amb diversitat funcional i amics col·laboradors que, de manera desinteressada, pretén oferir als seus associats i a totes les persones amb diferents discapacitats els mitjans més adequats per a tindre una vida més normalitzada, el respecte i la consecució d'uns drets humans bàsics. Compta amb més de 100 socis i col·laboradors que realitzen la seua activitat a la ciutat de Borriana.