Aplausos para  maores y personal de la residencia de la Generalitat
Aplausos para los mayores de la residencia

Emotiu moment el que s'ha viscut aquest matí a les portes de la residència per a persones majors dependents de la Generalitat, i és que fins allí s'han desplaçat l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, acompanyada d’alguns regidors, al costat d’un vehicle amb els responsables de la Policia Local de Borriana, per a dedicar-los un aplaudiment afectiu tant al personal del centre com a les persones resident, per la seua força i enteresa.

L'alcaldessa i la Policia Local han volgut, d'aquesta manera, retre’ls un homenatge en aquests moments tan difícils de la pandèmia que castiga Espanya i el món pel COVID 19, que són “especialment delicats per a les persones majors dependents, i compromesos per al personal que els atén”.

Aquests aplaudiments, ha indicat Safont, simbolitzen i mostren “el nostre suport en nom de tota la ciutat de Borriana, en un moment en el qual, sens dubte, el necessiten” i suposa manifestar públicament “el nostre més sincer agraïment a tot l'equip de professionals de la plantilla de la residència i el nostre reconeixement pel seu gran treball i per les qualificades cures als nostres majors, tan transcendentals i més en aquesta situació.

Les persones majors que estan ara mateix confinades en la residència de majors no poden rebre la visita dels seus familiars, i el personal està acurant els tractaments per a atendre'ls, per això, ha explicat l'alcaldessa, “hem volgut enviar un missatge amb la intenció de motivar-los perquè no decaiguen i donar-los un impuls d'ànims i de força en aquests moments”.

L'alcaldessa ha posat en relleu que, per ara, no hi ha cap cas positiu del virus COVID 19 en les dos residències de majors del municipi. També ha indicat que dilluns que ve seran les persones majors i el personal de la residència d'ancians de Càritas Interparroquial de Borriana, els que rebran la visita i els aplaudiments de la Corporació i la Policia Local.