SEgundo Sorteo 'A Borriana el Nadal i els Reis tenen premi'
  • Les tres persones guanyadores del segon sorteig promogut pel consistori van fer efectiu el seu premi ahir de vesprada i van anar de compres per un gran nombre de comerços de la ciutat

  • El sorteig anterior de tres premis de 1.000 euros cadascun es va efectuar el dia 10 de gener


Ahir de vesprada, les tres persones guanyadores dels 3.000 euros del segon sorteig de la campanya A Borriana, Nadal i Reis tenen premi”, que es va realitzar el passat 10 de gener promogut per l'Ajuntament de Borriana, van fer efectius els seus premis i van anar de compres per molts comerços de la ciutat, acompanyats dels representants municipals.

Les persones agraciades en el sorteig, Juana Monfort Soler, Carlos Francisco Ferreres Baptista i M. Pilar Martí Lapiedra, van ser rebudes a la casa consistorial per les regidores de Comerç, Sara Molina, i d'Hisenda, Cristina Rius, que els van donar l'enhorabona.

Immediatament, tots junts es van traslladar als comerços perquè cadascuna de les persones premiades gastara els 1.000 euros en compres en almenys 5 establiments del municipi amb un consum mínim per local de 50 euros.

Aquesta iniciativa s'emmarca en la campanya promocional que, sota el lema A Borriana, Nadal i Reis tenen premi”, desenvolupa l'Ajuntament durant les festes nadalenques, dins del pla de dinamització dissenyat pel consistori “Borriana es mou al Nadal”, amb la col·laboració de la Federació del Comerç local per a promocionar els comerços minoristes amb establiment obert al públic situats a la ciutat.

D’aquesta manera, l'Ajuntament ha repartit durant aquest Nadal un total 6.000 euros en sis premis de 1.000 euros, a través de dos sortejos, per a les persones que han realitzat les compres en el comerç local de Borriana entre el 10 de desembre i el 5 de gener de 2022, els dos inclusivament.