Halloween Borriana

- El divendres 29 i el dissabte 30, els esquelets, les calaveres i les carabasses ompliran els carrers de la ciutat amb un escenari itinerant


L'Ajuntament de Borriana, en col·laboració amb la Federació de Comerç, ha organitzat per al proper cap de setmana, el divendres 29 i el dissabte 30, unes jornades de dinamització comercial al voltant de la festa d'Halloween.

La regidora de l'àrea, Sara Molina, ha explicat que es tracta ”d’una bona iniciativa per a dotar d'activitat els carrers de Borriana i donar vida a l'espai públic per a augmentar el moviment i el consum en els comerços de la ciutat”.

L'escenari itinerant estarà decorat amb esquelets, calaveres i carabasses i servirà de fons per a fotos, mentrestant, 10 actors representaran activitats d'animació que irrompran als carrers adjacents a les ubicacions on s'instal·le el castell terrorífic, i aniran entre el públic fent micro xous, repartint caramels i informació sobre els comerços.

Les jornades d'Halloween es realitzaran el divendres 29 d'octubre de 17h a 20h i el dissabte 30 de 10.30h a 13.30h i de 17h a 20h, i recorrerà els diferents espais comercials de la ciutat amb un escenari itinerant.

De manera que l'espectacle passarà el divendres per la plaça de les Monges a les 17 hores, per la plaça Rafel Martí de Viciana (de les Gallines) a les 18.10 hores i per la de la Mercé al voltant de les 19 hores.

Dissabte a les 10.30 hores començarà el dia amb els monstres passejant pels carrers de Borriana, que arribaran a les 11.20 hores a la plaça de la Mitja Lluna, en l'encreuament de carrers Assumpta González amb Maestrat, seguirà pel Parc de Calatrava a les 12.30 hores, s'instal·larà en el Pla a les 17.15 hores i completarà la jornada a la plaça 9 d’Octubre a partir de les 19 hores.

L'empresa encarregada de realitzar les activitats serà Animació Monitors, una companyia local d'esdeveniments per a xiquets i espectacles d'animació.