Primer sorteo del rasca  de 3.000 euros
  • Dins de la campanya del ‘Compra, rasca i guanya a Borriana’ que es realitza del 12 de desembre al 7 de gener

  • Ahir de vesprada les tres guanyadores dels 3.000 euros del primer sorteig del ‘Rasca’ promogut pel consistori van fer efectius els seus premis amb la realització de compres per molts comerços de la ciutat


Ahir de vesprada les tres guanyadores dels 3.000 euros del primer sorteig del ‘Rasca’ promogut per l'Ajuntament de Borriana, van fer efectius els seus premis amb la realització de compres per molts comerços de la ciutat.

Les agraciades, Dolores Bolufer Velasco, Pilar Salvador Peiró i Luisa Rosell Rius, van arreplegar a la casa consistorial el val de 1.000 euros per a cadascuna que els va entregar la regidora de Comerç, Sara Molina, per a, immediatament, comprar en almenys 5 establiments de Borriana.

Aquesta iniciativa s'emmarca en la campanya promocional que sota el lema ‘Compra, rasca i guanya a Borriana’ desenvolupa aquestes festes nadalenques l'Ajuntament, dins del pla de dinamització dissenyat pel consistori, ‘Borriana és mou al Nadal’, amb la col·laboració de la Federació de Comerç.

La campanya promocional es realitza amb la participació de la totalitat d'establiments de la ciutat, al voltant de 500, i amb el repartiment de 150.000 ‘rasca i guanya’, com a premi a tots els clients que realitzen una compra superior a 10€ en qualsevol dels establiments del comerç local.

De fet, compta amb un total de 8.000 euros en premis directes i 2.000 regals, i un sorteig de 6.000 euros repartits en 6 vals. Concretament, reparteix amb els rasques 5 premis de 200 euros, 20 de 100 euros, 100 de 50 euros, 100 bosses neveres, 200 altaveus bluetooth, 500 bidons, 500 portamascaretes i 1.000 botelles de gel hidroalcohòlic.

A més, cas de no ser agraciat amb cap premi directe, el mateix bitllet pot emplenar-se i depositar-se en urnes situades en el consistori i en el mercat municipal per a entrar en el sorteig de 6 vals de 1.000 euros cadascun, tres dels quals són els que ja s'han lliurat, i els altres tres es repartiran en un altre sorteig després de Nadal.