Singulares superhéroes recorrerán las calles de Burriana
  • Els singulars superherois tornaran a recórrer altres carrers de Borriana els dies 19, 24 i 30 de desembre i el 4 de gener


Aquest Nadal dos superherois, Súper Gel i el Capità Mascareta, recorreran els carrers de Borriana buscant ajuda per a combatre el feroç i mutant Covid-19. Es tracta d'una iniciativa d'animació organitzada per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Borriana emmarcada en la campanya ‘Borriana es mou al Nadal’ de dinamització del comerç local.

Així, aquest dissabte 12 de desembre al matí, els dos superherois començaran el seu particular combat contra el virus i recorreran la plaça Major, el carrer Sant Vicent i la plaça Nou d’Octubre. Al seu pas trobaran xiquets i xiquetes que els volen ajudar però necessiten saber usar els poders del gel i la mascareta que els faran guanyar a aquest poderós oponent i, precisament, el Capità Mascareta i Súper Gel són els més indicats per a poder mostrar-los com usar-los.

Els singulars superherois tornaran a recórrer altres carrers de Borriana els dies 19, 24 i 30 de desembre i el 4 de gener.