La Federació de Comerços de Borriana compleix amb la programació d'activitats del programa anual realitzat conjuntament amb l'Ajuntament de Borriana i organitza una vegada més, una fira Outlet que estarà acompanyada de tallers, activitats i jocs entretinguts per als més menuts de Borriana amb motiu de la celebració de Sant Antoni els dies 17, 18 i 19 de gener.

La fira Outlet estarà oberta divendres i dissabte de 10 del matí a 8 de la vesprada mentre que les activitats, que es desenvoluparan al llarg de el cap de setmana al carrer la Tanda, s’iniciaran el divendres 17 des de les 17.30h fins a les 20.30h amb un fotomató i pintacares.

El dissabte 18 tindrà lloc, d’11.30h a 13.30h, un taller de decoració de galletes i la vesprada estarà completa amb un photocall, pintacares i un taller manual de 17.30h a 19.30h.

El cap de setmana, com també ha remarcat Emilio Dávila, president de la federació, "És una oportunitat de potenciar, com moltes vegades, el comerç de la nostra ciutat amb activitats i tallers per a tota la família. Per això, des de la federació volem convidar a totes les persones perquè s'apropen i gaudisquen, no només de les activitats que hem programat, sinó també dels infants, les compres i les oportunitats que Borriana ofereix al llarg de el cap de setmana de Sant Antoni".