Un any més, la Regidoria de Mercats i Comerç de l'Ajuntament de Borriana ha volgut celebrar "La nit al mercat" juntament amb els venedors i les venedores del Mercat Municipal de Borriana dijous que ve 5 de desembre.

Les portes del mercat s'obriran de 20h a 24h per a poder gaudir d'una degustació dels productes tradicionals a preus populars en cadascuna de les parades obertes. La celebració s'iniciarà amb la inauguració de la decoració nadalenca del mercat, que ens acompanyarà al llarg de les festes nadalenques. A partir de les 21h, el grup musical F&F animarà l'inici de "La Nit al Mercat" amb el seu recorregut per la música pop-rock espanyola dels 80 i els 90.

Tal com ha declarat la regidora de Mercats, Sara Molina, "És un esdeveniment molt positiu per donar a conèixer totes les parades que formen part del nostre mercat municipal. L'any passat va ser un èxit i, per això, els venedors i les venedores estan molt il·lusionats que aquest any es puga repetir, ja que és una nit diferent en què es pot conjugar la venda de productes de qualitat del mercat amb la diversió, la música i el Nadal"

Sara Molina ha afegit que, una vegada més, “convidem totes les persones que ho desitgen a passar una nit diferent plena de música, color i gastronomia amb aquesta segona edició de La Nit al Mercat".