visita CEAM y escaparates

El ja tradicional i multitudinari Concurs d'Aparadors de les Falles ja coneix als seus nous guanyadors, després que aquesta mateixa vesprada la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Maria Romero, la de Festes, Lluïsa Monferrer i l'alcaldessa, Maria Josep Safont han sigut acompanyades per les Reina Falleres de 2019, Mar Zamora i Anne Alós, per a fer de forma personal i individualitzada el lliurament als establiments guanyadors. La vesprada s'ha convertit en una acolorida cercavila en el qual han participat les Corts d'Honor infantil i major, les Dames de la Ciutat, els representants de diferents Falles i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Borriana que ha anat marcant el pas des de l'eixida de la comitiva del CEAM, on anteriorment s'havia celebrat el berenar i la visita de les representants de les festes josefines
El primer dels establiments als quals s'ha entregat la banderola acreditativa del Primer Premi en categoria d'Aparadors xicotets, ha sigut Garbo Moda, la propietària de la qual ha rebut el premi de mans de la Reina Fallera Infantil, Anne Alós.
A continuació, la comitiva s'ha dirigit fins a l'Avinguda València, on està situat el segon dels guanyadors de la categoria d'aparadors xicotets. Joieria Sole ha rebut el seu premi per l'aparador especial elaborat enguany per a les Falles.
En la categoria d'Aparadors Grans, el segon dels premis li ho ha portat l'establiment situat en l'Av. Menéndez Pelayo, Lámparas Torres, qui ha aconseguit fer-se amb eixe guardó com a millor segon aparador gran de les Falles de 2019. I finalment, ha sigut la Floristeria Pètals qui s'ha portat el màxim guardó en la categoria d'Aparadors grans, revalidant així un premi que ja va aconseguir en edicions anteriors i convertint-se en un dels aparadors més visitats durant les últimes Falles.. Tal com ha assenyalat la regidor de Promoció Econòmica, Maria Romero, “estem novament molt satisfetes amb el resultat del concurs, especialment amb la participació que a través de les xarxes socials ha tingut el públic en general, ja que part de la decisió es prenia a través d'unes votacions populars que han han tornat a ser massives a les xarxes, atès que aquest any no calia entrar a un esdeveniment per votar, el que ha facilitat molt el vot a través dels m'agrada a les fotografies. Esperem que els establiments i comerços de Borriana continuen participant en aquest tipus d'iniciatives que també ajuden el desenvolupament econòmic de la nostra ciutat i a seguir fidelitzant al públic”.
A més, Romero ha volgut recordar-se de “tots i cadascun dels participants, que han aconseguit elevar el ja gran nivell de cada any, i com a exemple, l'empat que s'ha produït en el tercer lloc dels aparadors xicotets amb Tropic i Inforcopy, o els bonics aparadors presentats per Dolç Món o el Quiosko de Ximo i Yolanda. Igual que en la categoria de grans, on AmedidaArreglem ha aconseguit el tercer lloc i Pitven el quart lloc”.