La Caixa Rural ha acollit la presentació en la qual ja s'ha avançat que el nombre de sessions i els establiments participants creixerà respecte a la ja exitosa iniciativa estrenada el passat any

 

 

La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Borriana, Maria Romero, ha presentat avui al costat de la coordinadora i especialista en comunicació i màrqueting, Mar*Arambul, la segona edició de la iniciativa “Desdejunis al Comerç”, que pretén “seguir donant més recursos i noves eines als nostres comerciants per a modernitzar tant la seua capacitat de venda, la seua imatge o la distribució exterior dels seus productes”, com ha explicat inicialment Romero.

Tan sols fent una ullada al cartell informatiu de la segona edició, i tal com ha destacat Romero “ja es pot veure com enguany hem volgut respondre a les peticions i demandes dels i les comerciants participants del passat any, i per això hem passat de les sis sessions del passat any a un total de deu en aquesta segona edició”. Així, els “Desdejunis al Comerç” se celebraran a Borriana amb periodicitat mensual a partir d'aquest mateix mes de març, i tal com ha volgut informar Romero “es traslladen a cada últim dimecres del mes, ja que vam veure que el passat any la celebració del Mercat ambulant dels dimarts podia tenir una afecció negativa en la participació, per això s'ha decidit traslladar al tercer dia de la setmana”. A excepció del mes de desembre per a no coincidir amb el calendari i les celebracions nadalenques, serà cada últim dimecres de mes quan un dels deu establiments aculla els “Desdejunis al Comerç”. Romero ha volgut explicar que “en aquest segon any, hem volgut apostar per que els i les ponents tinguen un clar perfil emprenedor, perquè així la formació específica que es done en cada sessió siga molt més directa i els i les participants puguen comprovar com la implicació de l'emprenedor és clau per a l'èxit”. A més, Romero ha indicat que “després de veure quins eren els temes i ítems que més interessaven als i les comerciants, vam decidir establir junt a Mar Arambul el calendari de sessions i així respondre a les seues demandes”. Ha sigut l'especialista en màrqueting i comunicació qui ha explicat que “el passat any ja vam testejar i preguntar per una futura programació dels “Desdejunis al Comerç” i amb un total de deu sessions hem volgut respondre a les demandes o peticions temàtiques que ens van fer arribar”. A més, Arambul ha volgut “d'una banda agrair la col·laboració dels establiments participants i de la Federació de Comerç de Borriana, a més d'animar a participar a qualsevol persona interessada a complir amb els objectius de la iniciativa, com són millorar i consolidar el comerç en la nostra ciutat”. 

Així, la primera sessió arribarà el pròxim dia 28 de març en la mateixa Caixa Rural on s'ha presentat la iniciativa amb la Xarxes Socials i la mateixa Arambul com a protagonistes. I cada mes aquests seran els locals i establiments que acolliran les sessions: Tròpic, Rte. Arenal, Bómbora, A bordo, + Qué Cafè, Club Nàutic, Bar Europa, La Brasa i Cercle Fruiter.