• Una activitat a l'aire lliure que conclourà diumenge que ve 23 d'agost, després de huit setmanes omplint el recinte

 La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Borriana tancarà aquest cap de setmana les portes de l'autocine d'estiu, que ha oferit gratuïtament pel·lícules d’èxit cada diumenge durant els mesos de juliol i agost a l’Arenal de Borriana, amb una resposta massiva per part del públic que ha acollit la iniciativa de forma molt positiva.

Segons ha explicat Sara Molina, regidora de Turisme, "ha estat una activitat de molt d’èxit que ha aconseguit completar l’aforament màxim cada diumenge de juliol i agost en aquest estiu tan diferent. Tot i les condicions i restriccions sanitàries de la Covid-19, estic contenta d’aquesta gran acollida a nivell turístic, ja que ha resultat una activitat segura i diferent en tot moment".

El proper 23 d'agost, conclourà aquesta activitat a l'aire lliure amb la projecció de la pel·lícula El millor estiu de la meua vida (2018), una comèdia espanyola que explica la història de Curro, un fantasiós venedor de robots de cuina que somia amb un treball en el món financer. En plena crisi de parella, i amb deutes importants, Curro promet al seu fill Nico, de 9 anys, que si trau tot excel·lents, el portarà a unes vacances d'estiu inoblidables. El xiquet ho aconsegueix i pare i fill mamprenen un viatge que els portarà a conéixer gent i viure situacions que mai hagueren imaginat.

Este diumenge, a partir de les 21 hores, coincidint amb l'obertura de les portes del recinte, s'iniciaran les projeccions de reportatges i documentals, mentre, les persones assistents podran sopar i gaudir a l'aire lliure fins a l'inici de la projecció de la pel·lícula setmanal a les 22.00 hores. El recinte compta amb una capacitat d'aproximadament 90 cotxes, que hauran de mantindre les distàncies i respectar les normes de seguretat establertes.

Per poder accedir a recinte s'haurà de reservar la plaça a l'Oficina de Turisme de l'Arenal de 10h a 14h i de 17h a 20h, situada a l'Av. Mediterrània, 35, al Port de Borriana, o cridant al telèfon 964 58 70 78.