• Una activitat a l'aire lliure amb projeccions de pel·lícules per a tota la família al costat de l’antic càmping de l’Arenal

La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Borriana, Sara Molina, ha presentat una nova activitat totalment gratuïta per a gaudir-ne en família durant els mesos de juliol i agost.


L’autocine d'estiu és la nova proposta que s'incorpora al conjunt d'activitats estivals per a aquest estiu 2020 organitzades per l'Ajuntament de Borriana, que es posarà en marxa a partir d'aquest diumenge, 12 de juliol, al costat de l'antic càmping de l’Arenal.


A partir de les 21 hores, coincidint amb l'obertura de les portes del recinte, s'iniciaran les projeccions de reportatges i documentals, mentrestant, les persones assistents podran sopar i disfrutar a l'aire lliure fins a l'inici de la projecció de la pel·lícula setmanal a les 22.30 hores. El recinte compta amb una capacitat d'aproximadament 90 cotxes, que hauran de mantindre les distàncies i respectar les normes de seguretat establertes.


Sara Molina ha explicat que des de l'Ajuntament "pretenem fomentar i dur la nostra ciutat cap a un turisme actiu al llarg de tot l'any. Amb aquest autocine d'estiu, volem crear una activitat diferent i segura, que seguisca les mesures de seguretat implantades pel Ministeri de Sanitat". A més ha afegit, "tinc grans expectatives en aquest nou projecte i crec que tindrà una gran acollida per part de públic, que podrà gaudir en família i amb amics d'un model turístic de proximitat".


Per poder accedir al recinte s'haurà de reservar la plaça a l'Oficina de Turisme l’Arenal de 10h a 14h i de 17h a 20h, situada a l'Av. Mediterrània, 35, al Port de Borriana, o cridant al telèfon 964 58 70 78 .


El cartell del mes de juliol estarà compost per:

  • La la Land (2016). Una pel·lícula nord-americana que narra la història de Mia, una jove aspirant a actriu que treballa com a cambrera mentre va a càstings, i Sebastian, un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en sòrdids tuguris. S'enamoren, però la seua gran ambició per arribar al cim en les seues carreres artístiques amenaça de separar-los.
  • Hotel Transilvania 3 (2018). Una animació infantil que narra les vacances de la famosa família de monstres d'Hotel Transilvània. Unes vacances de somni que es converteixen en un malson quan Mavis s'adona que Drac s'ha enamorat de la misteriosa capitana de la nau, Ericka, que amaga un secret perillós que podria destruir tots els monstres.
  • Campions (2018). Una pel·lícula espanyola que explica la història de Marco, un entrenador professional de bàsquet que es troba un dia enmig d'una crisi personal i l’obliguen a entrenar un equip compost per persones amb discapacitat intel·lectual. El que comença com un problema s'acaba convertint en una lliçó de vida.