• Des d'avui i fins al 31 d'agost de dilluns a diumenge, de 9h a 14h i de 17h a 20h

La regidora de Turisme, Sara Molina, i l'edil de la Zona Marítima i Platges, Vicent Aparisi, han assistit aquest matí a l'obertura de l'Oficina de Turisme Arenal situada en l'Av. Mediterrània, 35, al Port de Borriana.


Així, des d'avui, l'oficina de turisme estarà oberta de dilluns a diumenge de 10h a 14h i de 17h a 20h, fins al 31 d'agost. La regidora de Turisme ha explicat que qualsevol persona pot trobar allí informació turística de Borriana i de la Comunitat Valenciana.


En les dependències, ha manifestat, diverses persones professionals atenen les consultes de les persones visitants i aconsellen sobre les possibilitats que ofereix la ciutat aquest estiu, pel que fa a la programació de cultura, patrimoni, oci, esport i espais naturals, així com sobre llocs i recorreguts que es poden realitzar.


A més, davant la complicada situació actual, també disposen de fullets explicatius per a distribuir amb les mesures, recomanacions i normes de les platges de Borriana que, segons ha recordat Molina, “estan adaptades a les noves exigències derivades de la pandèmia i lliures de la Covid-19”.


Aquests fullets arrepleguen les mesures higienicosanitàries, les relatives a les distàncies de seguretat o sobre l'ús de banys i accessos, per a garantir la seguretat i les condicions òptimes sanitàries. Igualment en l'oficina es podran obtindre cendrers de platja que són obligatoris per a les persones que fumen a la platja.