VI jornadas gastronòmicas del llagostí

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la regidora de Turisme, Sara Molina junt amb el president i membres de l'Associació d'Hostaleria, han presentat  les VI Jornades Gastronòmiques del Llagostí.

Un any més, la dita associació junt amb la regidoria de Turisme han treballat per a dur a terme estes jornades, on a més de donar a conéixer el nombre de restaurants que participaran en esta edició han volgut ressaltar que «una vegada més l'Associació d'Hostaleria recolza els productes locals, sent el llagostí, ingredient principal dels nostres plats, un producte de la llotja de Borriana».

Així, des de el divendres 21 de juny fins al pròxim 7 de juliol s'iniciaran en fins a set restaurants de la ciutat les VI Jornades Gastronòmiques del Llagostí, on els que vullguen degustar els plats trobaran una sèrie de diferents, suculents i complets menús que tindran com a protagonista el llagostí.

D'esta manera, els restaurants participants en esta VI edició, seran: Taverna Nàutica, Restaurant Nàutic, Pizzeria Ristorante Pinocchio, Restaurant Scala, Restaurant Savarín, Restaurant La Jorgeria i Restaurant l'Arenal, que oferiran menús d'entre 25 a 30 euros.

Al mateix temps es va aprofitar per a firmar el conveni anual de col·laboració entre l'ajuntament i l'associació, per a la celebració d'activitats de promoció i divulgació de la gastronomia local.