La Plaça de la Mercè ha sigut el lloc escollit per la Regidoria de Turisme i l'Associació d'Hostaleria de Borriana per a la celebració d'un acte de degustació dels diferents menús que des de la passada setmana es poden degustar en els diferents restaurants participants de les Jornades Gastronòmiques de Sabors Tradicionals, en les quals un any més el Coent és el protagonista absolut. De fet, tal com ha explicat el mateix Zorío, “es tracta de cinc dels menús que ja poden degustar-se en els restaurants, i que una vegada més tenen al Coent com a ingredient principal de les elaboracions, un producte que segueix creixent en la seua expansió fora de la nostra ciutat i que ha vist com aquest tipus d'iniciatives serveix per a seguir donant-ho a conèixer i augmentar les vendes i distribució des de la nostra ciutat”. Cal recordar que des de divendres passat els restaurants Scala, Pinocchio, L'Arenal, Bómbora's, La Cabanenca Gastrocarnisseria, Rita & Pepa i el Nàutic ofereixen un suculent menú en el qual el Coent protagonitza cadascun dels plats. Unes elaboracions que el mateix Zorío ha volgut “agrair a totes les persones que han treballat en el disseny i confecció, ja que han aconseguit que siga quin siga el tipus de plat, el Coent sempre estiga present, com avui mateix hem pogut comprovar amb aquesta degustació”. Des d'un Suquet Borrianero a un Tartar de Coents, passant per diferents Textures de Coent, o amb la Tartaleta de Coent i fins a una Paella de Coent, les persones que s'han acostat fins a la Mercè han pogut comprovar les infinites possibilitats d'aquest producte típicament borrianenc. Els set establiments participants en les Jornades, mantindran oberts els menús fins al pròxim 10 de desembre amb uns preus que van des dels 18 als 20 euros, o la possibilitat de provar alguna de les tapes a partir d'un euro i mig.