La hora del planeta

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Borriana ha anunciat que enguany participarà novament en la campanya internacional de l'Hora del Planeta, a través de la qual es pretén continuar insistint en «la necessitat de lluitar d'una forma conjunta contra el canvi climàtic i visibilitzar la importància dels gestos tant comuns com individuals per a continuar fent més eficient el nostre consum d'energia», tal com explicava el regidor de l'àrea a Borriana, Bruno Arnandis.
Serà aquest dissabte 30 de març a partir de les 20.30 hores quan les llums dels diferents edificis municipals de la ciutat queden totalment a les fosques durant una hora perquè l'acció es convertisca en una «trucada d'atenció visible per a la ciutadania que també pot sumar-se a la campanya apagant les llums de les seues llars i sense fer ús de l'energia durant aqueixa hora».
Tal com assenyala WWF «l'hora del planeta és molt més que apagar la llum, és un gran moviment per a frenar un problema global: el canvi climàtic». Aquesta és una campanya a nivell mundial que va començar en 2007 en Sidney, gràcies a WWF, com a gest simbòlic per a potenciar i reivindicar la lluita pel canvi climàtic. Hui dia suma 188 països participant en aquest repte. Precisament per això, des de la regidoria de Medi Ambient s'ha animat tant a empreses com particulars a participar en aquesta apagada d'una hora i així, sumar-se a la reivindicació.