El SME y colegios de Burriana en la Move week gym
El SME invita a participar en la Move week gym

El Servei Municipal d’Esports de l'Ajuntament de Borriana i els col·legis del municipi compromesos amb l'esport i la salut continuen treballant, una vegada més, per a convidar a participar a la ciutadania en la #MOVEWEEK que se celebrarà del dilluns 25 al diumenge 31 de maig.

La Move Week és una plataforma mundial oberta en què participen un total de 38 països, iniciativa d'International Sport and Culture Association (ISCA). S'ha convertit en un esdeveniment anual que se celebra a nivell internacional com a part de la campanya NowWeMOVE, des de 2012.

A Espanya, aquesta iniciativa va ser impulsada per l'ONG ‘Esport per a l'educació i la salut’ (DES), i tan sols en són 3, les entitats seleccionades per a realitzar aquestes sessions, dos entitats de Madrid i l’SME de Borriana. Això suposa un reconeixement que posa en valor la gran implicació realitzada per l’SME en edicions anteriors i el seu compromís i promoció dels beneficis de l'esport i la salut en el municipi.

L’SME realitzarà una sessió de ‘circuit trainig’ que serà emesa a nivell mundial el dilluns 25 a les 19 hores perquè no coincidisca amb l'hora de realitzar exercici. Els col·legis compromesos amb l'esport i la salut de Borriana, conjuntament amb l’SME, també realitzaran activitats aquesta setmana.

En aquesta ocasió, el professorat d'educació física dels centres Consolació, Josep Iturbi, Novenes de Calatrava, Pare Vilallonga i Salesians, col·laboraran amb la realització d'unes sessions virtuals d'activitat física els dies 27 i 29 de maig, que es podran seguir en els canals de les xarxes socials de l’SME.

Amb 1,8 milions de participants, la Move Week s'ha convertit en la major setmana anual mundial que promou els beneficis de la participació regular en l'esport i l'activitat. Per a la qual cosa es realitzaran diferents tipus de sessions que es podran seguir en directe a través de les xarxes socials o en la pàgina web https://moveweek.eu/.