El segon premi de les comparses infantils recau en la Falla del Barri de València mentre que el tercer se l'emporta la Falla del Barri de la Bosca

 

Tal com ja va succeir en la nit del dissabte quan la Falla del Barri de València va aconseguir el doblet de premis a millor comparsa i millor Ninot, la història s'ha repetit en la jornada del diumenge, ja que la Falla Don Bosco ha aconseguit fer-se amb els dos primers premis en la versió infantil de la Cavalcada del Ninot. Un any més, els xiquets i xiquetes de Borriana han omplert d'alegria, color i també molts moments de tendresa els carrers del centre de la ciutat, pels quals han desfilat vestits amb centenars de disfresses i motius diferents. S'han pogut vore des de clàssics de Disney, fins a tot tipus d'animals i éssers mitològics. Déus de l'antiga Grècia, edificis emblemàtics de diferents civilitzacions o dones que han marcat la història caracteritzades en cadascuna de les comparses i carrosses elaborades per a l'ocasió.

Han estat les representants infantils de la Falla Don Bosco les que han esclatat d'alegria en comprovar que al seu pas per la llotja d'autoritats, la Reina Fallera Infantil, Silvia Martínez baixava fins al centre del carrer de L'Escorredor per lliurar les dues banderoles acreditatives de sengles primers premis. Al seu costat, la regidora de Festes de Borriana, Lluïsa Monferrer es mostrava “emocionada i molt contenta de vore com una vegada més, mares i pares dels xiquets i xiquetes de Borriana s'han llançat al carrer i després de moltes setmanes de treball han aconseguit omplir de color la cavalcada, a més de deixar clar l'esforç realitzat en la creació i plasmació de cadascuna de les comparses que desfilen”.

I també la Falla del Barri de València pot estar especialment orgullosa aquest any, ja que després del doblet del dissabte, ha aconseguit el segon premi en la versió infantil, seguida de la Falla del Barri de la Bosca que el diumenge ha aconseguit el tercer lloc.

Tal com explicava la mateixa alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que no ha volgut perdre's ni un moment d'ambdues cavalcades, “es pot comprobar que els i les borrianenques s'estimen, respecten i participen de forma multitudinària de les Cavalcades del Ninot, la qual cosa és el reflex perfecte tant de l'afecte cap a les nostres Falles com de la seua il·lusió per continuar donant el millor en cadascun dels actes que d'aquí al 19 de març celebrem a la nostra ciutat”.