Tal com ja va succeir el dissabte amb l'exaltació d'Elena Collado, el Teatre Payà de Borriana pràcticament es va quedar petit en l'acte de lloa a la nova representant infantil de la ciutat

 

Els fallers i falleres de les 19 agrupacions amb les quals compta la ciutat de Borriana, han tornat a bolcar-se en un dels actes més esperats dins del recentment estrenat cicle faller, l'Exaltació de la Reina Fallera Infantil per 2017, Silvia Martínez Bodí. Des de primera hora de la vesprada, s'han pogut escoltar les xarangues i les colles de dolçainers i tabaleters pels carrers de la ciutat acompanyant a cadascuna de les comissions que més tard en l'escenari del Teatre Payà també presentaven en públic a cadascun de les seues representants infantils per al nou any. Quan encara no havien arribat les cinc i mitja de la vesprada, els voltants del Teatre ja s'han convertit en un formiguer de fallers i falleres, mares i pares una mica nerviosos, i representants de la festa de ciutats i municipis com Sogorb, Benicàssim, Dénia, Xàtiva, Gandia, Sagunt, Alzira, La Vall d'Uixó, Benicarló, Alacant, València o Castelló, a més de la Falla Císcar-Borriana de València que com cada any, no va dubtar a acudir a tots dos actes d'exaltació celebrats durant el cap de setmana. 

Una vegada a l'interior del Teatre Payà, de nou els primers minuts han servit per a que Silvia Martínez Bodí comencara a familiaritzar-se amb els micròfons i les càmeres que durant el proper any seran testimoniatge constant del seu regnat. A continuació, les 19 falles de Borriana amb els seus presidents i presidentes al capdavant, han anat ocupant l'escenari mentre es presentava a les representants infantils de cada comissió, amb diverses anècdotes al voltant del protocol que els més menuts i menudes han anat solucionant amb el millor dels somriures i entre els aplaudiments del seu públic. A penes una hora i uns minuts més tard de l'inici de l'acte, Silvia Martínez Bodí ha accedit a l'escenari entre els aplaudiments i les cares d'emoció de tota la seua família. Allí ha rebut de mans de l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la banda que l'acredita com a nova màxima representant infantil de les Falles de Borriana, a més de veure com se li ha imposat la Insígnia d'Or del Magnífic Ajuntament de la ciutat. Ha estat Sergio Almarcha Valls qui des del micròfon ha lloat les bondats d'una Silvia a la qual el somriure no ha abandonat gairebé en cap moment de l'acte, en contrast amb alguna que altra llàgrima de la seua predecessora en el càrrec, Marina Monferrer, que cerraba su año como Reina Infantil de Borriana. 

Amb l'Exaltació de Silvia Martínez Bodí com a nova Reina Infantil de les Falles de Borriana, es tanca un cap de setmana en el qual tant ella com la Reina Fallera, Elena Collado Torralba han vist com el nou cicle faller ja està plenament en marxa, i des d'aquesta setmana i fins a l'arribada de les Falles de 2017 el proper mes de març, afrontaran amb tota “la il·lusió i ganes de representar a la ciutat de Borriana els propers mesos”, tal com assenyalaven al final de l'acte.