Tots dos estan lligats directament a les Falles, ja que Cristina Flor va ser Reina Fallera en 2013 i Sergio Almarcha va ser president la Falla Centri Espanya durant dues anualitats

 

La Junta Local Fallera i la regidoria de Festes han donat a conèixer els noms de les dues persones que aquest any exerciran el paper de Mantenidors tant de la Reina Fallera com de la Reina Infantil. Cristina Flor Rufino i Sergio Almarcha Valls són els dos noms que aquest any tindran l'honor i la responsabilitat d'actuar com Mantenidors d'Elena Collado i Silvia Martínez, respectivament.

Tots dos tenen una relació més que extensa i directa amb el món de les Falles de Borriana, ja que Cristina ha estat sempre lligada a l'activitat de l'agrupació Plaça Chicharro. En els anys 2004 i 2005 va ser fallera infantil de la Cort d'Honor, mentre que un any després va arribar a ser presidenta infantil de la mateixa falla. Posteriorment, en 2010, va tornar a ser fallera de la Cort d'Honor de la Falla Plaça Chicharro, dotze mesos després va ostentar el càrrec de Fallera Major de la seva Falla. En 2012 tornava a formar part de la Cort d'Honor de la Reina Fallera de Borriana, per a en 2013 ser elegida com a Reina Fallera de la ciutat. En l'actualitat, segueix formant part de la comissió de la Falla Plaça Chicharro, de la qual pràcticament no s'ha deslligat en els últims quinze anys malgrat que la seva trajectòria professional com a fisioterapeuta l'haja portat a cursar diversos màsters lluny de la seva ciutat, concretament a València i, actualment, a Barcelona. A més, continua compaginant els seus estudis amb la col·laboració que realitza dins del servei de rehabilitació del CEAM de Borriana i el seu treball en el Club de Futbol d'Alqueries.

Per la seva banda, Sergio Almarcha Valls ha mantingut una extensa relació amb les Falles de Borriana, ja que després d'entrar a formar part de la comissió de la Falla de l'Escorredor amb tan sols 14 anys, va arribar a ser president de de la Falla Societat Centre Espanya durant dues anualitats, on precisament va coincidir per primera vegada amb la que en 2017 serà la Reina Infantil, Silvia Martínez. A més, en 2014 i 2015, Sergio Almarcha va formar part de la Junta Local Fallera, càrrecs que ha compaginat amb la seva labor professional com a cap de secció en l'empresa Sanycces de Borriana.

Així, tant la Reina Fallera, Elena Collado, com la infantil, Silvia Martínez tenen assegurats tant l'afecte com la dedicació i l'esforç dels seus respectius Mantenidors, i poden estar tranquil·les sabent que el coneixement i confiança que tenen amb Cristina i Sergio els farà portar el càrrec amb la màxima emoció, proximitat i entrega possibles. Tal com ha manifestat la regidor de Festes de Borriana, Lluïsa Monferrer, “vore que Cristina i Sergio són els elegits com Mantenidors de les Reines de Borriana dóna una confiança enorme, en saber tant del seu coneixement com del seu afecte per les nostres festes. Sabem ja, per endavant, que es van a entregar al cent per cent en les tasques que els corresponen, per la qual cosa volem felicitar-los i agrair-los la seva acceptació de cara als actes previs de la Falles de 2017”.