Alternativa provisional a la reserva de entradas para la feria taurina 2021 de la Misericòrdia
  • La reserva online s'ha vist col·lapsada per la gran quantitat de persones que accedien a la plataforma per a aconseguir les entrades


L'Ajuntament de Borriana a causa del col·lapse que s'ha produït aquest matí en la reserva d'entrades per als dies 4 i 5 de setembre per a la fira taurina de la Misericòrdia via online, ha obert un canal de reserva alternatiu i provisional a través del correu electrònic entradastorosborriana@gmail.com que s'obrirà a partir de les 18 hores d'avui.

Així, partir de les 18 hores, les persones que no han pogut fer la reserva de les dos entrades podran realitzar-la i la sol·licitud serà admesa per ordre d'arribada. En el correu s'haurà d'indicar el nom cognoms i DNI de la persona que acudirà a la plaça. Les persones que reben contestació tindran la reserva acceptada i accediran al recinte taurí per l'entrada indicada d'accés online.

Segons ha explicat la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, el col·lapse d'ha produït per “la gran quantitat de persones que accedien al mateix temps a la plataforma” i encara que ha lamentat la situació ha apel·lat a la “comprensió” de la ciutadania perquè “ja s'ha pres una mesura provisional per a poder continuar amb l'adquisició de les entrades”.

També ha agraït la col·laboració de les entitats taurines de Borriana i l'empresa de reserva per a solucionar el contratemps.

Així mateix ha assenyalat que durant aquest cap de setmana es valorarà i estudiarà com realitzar la reserva online a partir del dilluns 6 de setembre i es comunicarà oportunament.

La fira taurina es realitzarà del 4 al 12 de setembre, en el recinte taurí que s'ha instal·lat en el solar de l'antiga fàbrica de conserves La Joya, coneguda popularment com la “Pelaora” (Av. Tarancón, 6).

Els festejos se celebraran en un recinte tancat, amb control d'aforaments i vigilància, amb l'exigència en tot moment del compliment de totes les mesures sanitàries antiCovid en vigor.