Visita de los Reyes Magos a los niños y niñas de Burriana
  • Melcior, Gaspar i Baltasar han tingut ocasió de saludar les famílies de la ciutat, que esperaven expectants la visita de la comitiva reial
  • Enguany, com a conseqüència de la crisi sanitària, han substituït la tradicional cavalcada per un passeig pel municipi a través de 4 recorreguts simultanis per a saludar els xiquets i les xiquetes

 Ses Majestats els Reis d'Orient ja han fet la seua visita anual a Borriana, i han repartit il·lusió entre els més menuts. Els Reis, que han fet l’entrada a la ciutat al voltant de les 4 de la vesprada sobre carruatges i vehicles clàssics, han sigut puntuals a la seua cita inexcusable de cada 5 de gener i han portat un altre any més la màgia del Nadal als carrers de ciutat.

Enguany, com a conseqüència de la crisi sanitària, han hagut de substituir la tradicional cavalcada per un passeig pel municipi, a través de 4 recorreguts per a saludar els xiquets i les xiquetes, sense que els menuts hagueren de desplaçar-se de la mateixa zona per a poder saludar-los. Així, les famílies de Borriana han pogut rebre la comitiva reial des de les seues balconades i finestres o acostant-se fins als carrers més pròxims per on han passat.

En acabar el passeig pels carrers i places de la ciutat, Melcior, Gaspar i Baltasar s'han dirigit a l'Ajuntament, on han sigut rebuts en privat per l'alcaldessa, Maria Josep Safont; la regidora de Festes, Maria Lluïsa Monferrer; i les Reines Falleres, Elena Pastor i Julia López.

En la recepció institucional l'alcaldessa els ha fet entrega de la clau de la ciutat perquè puguen entrar a la nit a totes les llars de Borriana i així lliurar els regals puntualment, com han fet cada any.