• Patxi Ojana i Tatiana Javaloyes, dos artistes borrianencs amenitzaran l'ambient abans dels artistes principals del cap de setmana

La regidoria de Festes de l'Ajuntament de Borriana ha seleccionat dos artistes borrianenc que actuaran aquest cap de setmana en els concerts programats en les activitats de setembre, alternativa extraordinària a les festes de la Misericòrdia.
Els dos artistes de la localitat, coneguts com Patxi Ojana i Tatiana Javaloyes, actuaran el divendres 25 i el dissabte 26 de setembre, prèviament a Martita de Graná i a Marlon.

Tatiana Javaloyes és nascuda i criada a la província de Castelló. Des de xicoteta sempre ha tingut una afició especial per la música que ha pogut anar experimentant amb els anys. Va començar amb música pop fins que va descobrir als 13 anys tot un nou món gràcies a la cultura negra. Provant diferents estils des del blues, passant per R&B dels 90 i barrejant amb funk i soul, ha trobat el seu estil propi amb grans influències del pop. La seua música és íntima i forta alhora, quan està damunt de l'escenari, la majoria de vegades, només amb el seu piano i la seua guitarra. Parla d'experiències pròpies, doloroses i, de vegades, amb una miqueta d'humor.

Patxi Ojana, músic de San Fernando (Cadis), però establert a Borriana des de fa més de 15 anys. Líder del grup Ojana durant els últims 25 anys, va decidir començar la seua marxa musical en solitari en 2017, i ha realitzat més de 400 concerts des d’aleshores, s’ha convertit així en un dels músics més prolífics de la província. Es defineix com a flamenc de naixement i és aquest el gènere musical que precisament millor el defineix, tot i que de vegades s'atrevisca amb boleros i música d’aires més moderns adaptada al flamenc.

Els seus referents musicals són, sobretot, aquells que van començar a donar-li forma al flamenc pop dels anys 80. Una banda formada per primeres espases de la música a la Comunitat Valenciana.

Els concerts programats se celebraran en un espai segur i obert on serà obligatori l'ús de les mascaretes i utilitzar el gel alcoholitzat per desinfectar-se les mans abans d'entrar, amb seients separats amb una distància de més de 1,5 metres, amb un espai reservat per a persones de mobilitat reduïda i, en definitiva, seguint estrictament les mesures necessàries de seguretat.