L'alcaldessa, Maria Josep Safont, juntament amb el regidor de Cultura, Vicent Granel, la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, la Reina Fallera major, Elena Pastor i la Reina Fallera infantil, Júlia López, van lliurar ahir els premis als guanyadors del XIV Concurs de Teatre en Valencià.

 

La gala, que va tenir lloc a les 19 hores al teatre Payà de Borriana, va reconèixer l'esforç de tots els participants de les diferents comissions falleres, que cada any participen amb il·lusió, i deixen un escenari ple de passió i gran potencial.

 

Aquesta vegada, els premis van ser

 

Premi a la millor direcció per a Amadeo Antonino Fuentes, de la Falla Barri la Vila per l’obra El paper de la teua vida.

 

Premi a la millor actriu per Meritxell Navarro, de la Falla Barri la Vila, pel paper de Laura en l'obra El paper de la teua vida.

 

Premi al millor actor per a Vicente Manzano, de la Falla Barri la Mercè, pel seu paper de Rodolfo en l'obra El Negoci és el negoci.

 

Premi a la millor actriu de repartiment per a Belén Garcia, de la Falla Barri d'Onda, pel seu paper de princesa a l'obra Segismeu II: la venjança de rosicler.

 

Premi al millor actor de repartiment per a Néstor Martí, de la Falla Societat Centre Espanya, pel paper de Batiste en l'obra En un lloc de Santa Bàrbara.

 

Premi al millor text inèdit per a Iván Ribes Martí, de la Falla Barri d'Onda, per l’obra Segismeu II: la venjança de Rosicler.

 

Premi al millor decorat per a la Falla Barri la Vila, per l'obra El paper de la teua vida.

 

Premi al millor vestuari per a la Falla Barri d'Onda, per l’obra Segismeu II: la venjança de Rosicler.