La Festa de les Paelles ja és un dels actes més assenyalats dins de la programació de les festes en honor a Sant Blai i, com ja és habitual, tornarà a ser un èxit de participació.

Gràcies a l'organització de la Cerveseria Baviera i la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Borriana, la novena edició de la Festa de les Paelles acollirà al voltant de 1.000 persones el proper dissabte 1 de febrer. Una de les festes més esperades pels joves en què es repartirà aperitiu, cadira, taula, coberts, llenya i arròs per a totes les persones inscrites.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, assenyalava que "s'ha convertit gairebé en una cita obligada per a la joventut de Borriana dins de la programació especial de Sant Blai, que aquest cap de setmana tornarà a aconseguir que milers de persones isquen als carrers per participar dels actes i iniciatives organitzades per l'Ajuntament i per les associacions o empreses col·laboradores".

A més, a partir de les 16h, l'actuació de l'orquestra La Viva allargarà l'estada de tots els participants a la Terrassa Payà, fent que el dia en honor a Sant Blai es convertisca, un vegada més, en una referència per a la gent jove de Borriana i les futures celebracions de les festes patronals en el seu honor.