cabalgata ninot infantil 2019

La Falla Don Bosco ha aconseguit fer-se amb el primer premi de la Cavalcada Infantil del Ninot de 2019, després de la celebració de l'acte als carrers del centre de la ciutat que han tornat a acollir una desfilada marcada pel bon ambient. Un any més, els xiquets i xiquetes de Borriana han omplit d'alegria, color i també molts moments de tendresa els carrers del centre de la ciutat, per les quals han desfilat abillats amb centenars de disfresses i motius diferents. S'han pogut veure des dels mítics personatges d'Heidi, fins a tota mena d'animals i una infinitat de professions en miniatura com a cuiners, metges i policies entre molts altres que han sigut els protagonistes de les comparses que acompanyaven a cadascuna de les seues carrosses. 
Per part seua, les representants infantils de la Falla Don Bosco han esclatat d'alegria en comprovar que al seu pas per la llotja d'autoritats, la Reina Fallera Infantil, Anne Alós baixava fins al centre del carrer de L'Escorredor per a entregar la banderola acreditativa del premi. Al seu costat, la regidora de Festes de Borriana, Lluïsa Monferrer es mostrava “emocionada i molt contenta de veure com una vegada més, mares i pares dels xiquets i xiquetes de Borriana s'han llançat al carrer i després de moltes setmanes de treball han aconseguit omplir de color la cavalcada, a més de deixar clar l'esforç realitzat en la creació i plasmació de cadascuna de les comparses que desfilen”. 
Dins del podi de falles premiades durant la Cavalcada del Ninot Infantil de 2019, també han destacat el segon premi per a la Falla Barri València, mentre que l'agrupació de la Ravalera ha arribat fins al tercer escalafó. 
Tal com explicava la mateixa alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que no ha volgut perdre's ni un moment de totes dues cavalcades, “es pot veure que els i les borrianenques volen, respecten i participen de forma multitudinària de les Cavalcades del Ninot, la qual cosa és el reflex perfecte tant de l'afecte cap a les nostres Falles com de la seua il·lusió per continuar donant el millor en cadascun dels actes que d'ací al 19 de març celebrem a la nostra ciutat”.