Musical Events Burriana, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut, portaran fins a l'Arenal als dj's Iker Nieto i Font i l'actuació del grup flamenc Los Makis en una festa que començarà a les 18:00 hores

La Nit de Sant Joan sempre es viu de forma especial a Borriana, i especialment en les seues platges amb la massiva encesa de fogueres. I perquè l'arribada del solstici d'estiu i la nit més curta de l'any siga molt més atractiva i divertida, dissabte que ve a partir de les sis de la vesprada, Musical Events Burriana ha organitzat una “San Juan Party” en la qual col·labora la regidoria de Joventut. Tal com ha explicat la regidora de l'àrea, Lluïsa Monferrer, “ha sigut una de les propostes que se'ns van fer arribar en el seu moment per a la dinamització de la Nit de Sant Joan i que la joventut de Borriana comptara amb una festa especial per a eixa jornada, per la qual cosa es va acordar començar sobre les sis de la vesprada amb dues dj's i una posterior actuació del grup Los Makis, en el lloc on precisament hem realitzat en anys anteriors les activitats programades des de l'àrea de Joventut, per això hem volgut donar-li eixa continuació situant la festa en la mateixa zona propera a la platja de l'Arenal”.
Així, serà el dj Iker Nieto qui òbriga el foc de la música als plats a partir de les 18:00 hores en una sessió d'aproximadament dues hores a la qual seguirà Dj Font que completarà l'oferta musical de la vesprada. Després del sopar, la programació musical es completarà amb l'actuació en directe de Los Makis a partir de la mitjanit. Tal com han explicat des de Musical Events Burriana, “el lloc triat per a aquesta celebració de la San Juan Party és una de les vies d'accés a la platja de l'Arenal, en la zona situada entre el Restaurant El Pilón i la seu del Club de Surf de la ciutat, per a intentar dinamitzar al màxim la gran afluència de gent en la tard nit de Sant Joan i en un lloc com la platja de Borriana”.