El Saló de Plens Municipal ha tornat a quedar-se xicotet en l'acte d'Elecció on, després de la votació, l'alcaldessa Maria Josep Safont ha informat directament a les dues joves elegides

 

Mar Zamora Fenollosa ja és la nova Reina Fallera de Borriana per al pròxim exercici de 2018. Igual que Anne Alòs Palomero que ha sigut triada com a Reina Fallera Infantil de la ciutat. Després de dues setmanes de nervis i incertesa amb dues joves presentant les seues candidatures a Reina Fallera i tres més que ho han fet per a representar a la ciutat com a Reina Fallera Infantil, els dubtes es s'han esvaït definitivament quan l'alcaldessa de Borriana Maria Josep Safont ha despenjat el telèfon en la bancada presidencial del Saló de Plens per a fer saber primer a Anne que era la nova Reina Fallera Infantil de Borriana, i pocs segons després que Mar havia sigut triada per les comissions falleres com la màxima representant de les festes josefines de 2018.
Quan encara faltaven prou minuts per a les set de la vesprada, tant els exteriors, com més tard, l'interior de l'Ajuntament de Borriana s'ha convertit en un formiguer de gent, la gran majoria d'ells amics i familiars de les candidates, i pràcticament tots i totes membres d'alguna de les 19 comissions falleres de Borriana. Es podien notar els nervis, i totes les persones assistents a l'acte de l'Elecció tenien la seua particular travessa sobre qui serien les dues afortunades triades com a noves Reines Falleres. Després de la cerimoniosa votació per part dels presidents i presidentes de cadascuna de les dinou Falles de la ciutat, la presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer, i l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont rebien el sobre amb el resultat de les votacions realitzades. Tan sols quedava despenjar el telèfon per a comunicar a les triades el seu nou càrrec de Reines Falleres de Borriana. Com ja és habitual, la simple pronunciació del nom elegit per part de Safont, ha fet que la cridòria i l'alegria dels i les més properes a cadascuna de les dues joves triades es desbordara. Després de l'anunci, els familiars i amistats de les dues noves Reines Falleres es dirigien a l'Ajuntament per a complir amb l'acte de traspàs del regnat de mans de les dues últimes Reines Falleres, Judit Pesudo Ana Giménez Domingo que es mostraven emocionades en vore que, des d'avui, s'inicia el final el seu regnat i comença el de Mar, de la Societat Club 53, i Anne, de la Falla de la Mercè, com a noves Reines Falleres de Borriana.