Borriana ha acollit una jornada de germandat entre la Falla Ciscar Borriana i la Junta Local Fallera de Borriana, amb motiu del 50 aniversari de la germandat amb comissió fallera de València. Una jornada que ha comptat amb una recepció oficial, el menjar de germandat, i la plantà i cremà d'un monument faller fet per a l'ocasió. L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la presidenta de Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer, i les reines falleres de la ciutat, Judit Pesudo i Ana Giménez, junt amb els seus talls, han celebrat una recepció oficial a les falleres majors del la Falla Ciscar Borriana, Cristina Goméz i Carlots Doménech, junt amb la seua comissió, en el consistori.

 

L'alcaldessa ha volgut agrair a la falla tots estos anys d'història i l'estreta relació que ha mantingut amb la ciutat de Borriana durant estos 50 anys. La primera edil els ha fet entrega d'un pergamí commemoratiu dels 50 anys de germandat entre les dos institucions.

 

Després de la recepció en l'ajuntament, la comitiva s'ha dirigit a la Llarr Fallera on s'ha plantat un xicotet monument de l'artista Rafael Ibáñez en l'esplanada del pàrquing contigu. Al mateix temps, s'han preparat les paelles entre les dos organitzacions, la comissió Ciscarr Borriana i la Junta Local Fallera.

 

Passades les cinc i mitja de la vesprada, i acabada el menjar s'ha celebrat la cremà del monument posant el punt final a una jornada de germandat per a celebrar la unitat d'estes dos institucions falleres.