Detención por tentativa de robo en domicilio en Burriana
  • Els fets es van produir ahir de vesprada, després de l'alerta dels propietaris que van sorprendre l'individu al carrer Sant Marc

  • La Policia destaca, una vegada més, la importància de la col·laboració ciutadana en el manteniment de la seguretat a la ciutat


Agents de la Policia Local de Borriana van detindre ahir de vesprada un individu com a presumpte responsable de temptativa de robatori amb força en un habitatge al carrer Sant Marc, després de ser sorprès pels propietaris mentre manipulava el pany i donar l’avís a la Policia Local.

Els fets es van produir ahir sobre les 20 hores, quan uns veïns propietaris d'un habitatge al carrer Sant Marc, van alertar la Sala de Comunicacions de la Policia Local que en arribar al seu domicili havien sorprès un individu intentant accedir al seu domicili, manipulant amb diversos estris el pany del sa casa. En adonar-se de la presència dels titulars i després de recriminar la seua actitud, l'individu va abandonar immediatament el lloc.

Després de desplaçar-se diversos agents de la policia a l'emplaçament i amb la descripció precisa de l'individu que van oferir els propietaris, els agents de la Policia Local van poder localitzar l'individu. Es dona la circumstància que els propietaris van poder realitzar una fotografia que va ser determinant per a la identificació de l’individu, F.S., un home de 52 anys i de nacionalitat romanesa.

Durant els treballs d'identificació, els agents locals van poder comprovar que, a més, sobre l'individu pesava una ordre de detenció i personació per part del Jutjat d'Instrucció núm. 2 de Guadalajara i una altra del Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Castelló de la Plana. A l'individu se li va poder aprehendre ferramenta diversa de manyà i estris que per la seua naturalesa bé podrien servir per a violentar panys i accedir a habitatges.

Per tots aquests motius es va procedir a la detenció de F.S., el qual, després de la redacció de les corresponents diligències va ser trasllat al Lloc Principal de la Guàrdia Civil a Borriana, per a la investigació d'aquests fets i la seua posterior posada a disposició judicial.

Una vegada més, la Policia Local de Borriana ha posat en valor la “importància de la col·laboració ciutadana, que novament ha resultat decisiva, juntament amb la perícia dels agents, per a poder posar a la disposició de la Justícia un presumpte delinqüent, l'activitat del qual genera sensació d'inseguretat en les persones i pertorba el sentiment de tranquil·litat veïnal”, i ha afegit que “només des de la implicació de tota la ciutadania i els seus serveis públics és possible crear un entorn segur”.