Aquells que ja la van demanar durant el passat any, tant sols hauran de presentar el DNI de la persona sol·licitant per renovar l'autorització, mentre que els que ho fan per primera vegada hauran d'aportar documentació que acredite que son veïns de la zona

La Policia Local de Borriana ja té preparades i a disposició dels veïns tant del Grau com de La Malvarrosa les sol·licituds per a l'autorització d'estacionament durant els dies de celebració del festival Arenal Sound. També els residents a la zona del Port podran sol·licitar o renovar les seues autoritzacions per aparcar els seus vehicles en les zones habilitades especialment durant els dies en que se celebraran els concerts programats pel festival. Així, per als residents a la zona del Grau i La Malvarrosa s'habilitarà com a zona d'aparcament bona part de l'Avinguda Constitució, mentre que per a aquells que tinguen la seua vivenda a la zona del Port també s'han establert fins a dues zones diferents per a l'estacionament. L'Avinguda Descobridors i el Carrer Jaime Chicharro són les dues àrees en les que es podrà estacionar el vehicle.
Per tal de fer efectiva la sol·licitud d'autorització d'estacionament existeixen diferents possibilitats. D'una banda, els residents a la zona del Port poden realitzar el tràmit a les dependències de la Tinença d'Alcaldia del Port, mentre que els veïns i veïnes del Grau i la Malvarrosa ho podran sol·licitar a les oficines centrals de la Policia Local situades a l'avinguda setze de juliol.
Per tal de realitzar el servei d'autoritzacions de la forma més ràpida possible i evitar els malentesos a l'hora de sol·licitar el permís d'estacionament, la Policia Local i el departament de Via Pública han informat de que tots aquells que ja van sol·licitar l'autorització l'any passat, només hauran de presentar el Document Nacional d'Identitat de la persona sol·licitant, i automàticament se li renovarà l'autorització. Per a aquells que ho demanen per primera vegada s'haurà de presentar qualsevol tipus de document acreditatiu que demostre que la vivenda pertany a les zones per a les que s'habiliten els aparcament. Així, un rebut de l'aigua, la llum, l'IBI o l'impost de vehicles servirà per aconseguir l'autorització definitiva.
Des dels serveis de coordinació de les places d'estacionament habilitades per als dies de celebració de l'Arenal Sound, s'ha recordat que cadascuna de les autoritzacions servirà per a dos vehicles. Ara bé, també s'ha recordat que no s'ha de sol·licitar una autorització per accedir a les vivendes. Aquells que puguen estacionar el seu vehicle a l'interior de cada casa, no hauran d'obtindre cap permís especial per accedir-hi.