Accidente Burriana

 

- Efectius del cos de policia municipal i de la Guàrdia Civil han assistit les conductores implicades dels dos vehicles que han col·lidit frontalment, amb tot i això no ha calgut destacar ferides de gravetat

 

Aquest matí sobre les 9h s'ha produït un aparatós accident de trànsit en l'avinguda Almassora a Borriana, enfront del Cementeri Municipal, que ha obligat a intervindre diverses dotacions de la Policia Local i a mobilitzar els serveis sanitaris d'emergència.

El sinistre el va comunicar el 112 Emergències Comunitat Valenciana, que advertia del greu accident amb almenys una persona inconscient, en el qual dos vehicles haurien col·lidit frontalment en aquest vial.

Fins al lloc de l’accident, s'han desplaçat diversos efectius policials que immediatament han desviat el trànsit i han atés les persones accidentades en el sinistre, que també han sigut assistides per efectius de la Guàrdia Civil que es trobaven en el lloc.

Malgrat els danys greus en els vehicles, l'accident s'ha saldat amb una conductora amb ferides lleus, que ha hagut de ser traslladada pels serveis sanitaris per a observació, resultant il·lés el conductor de l'altra unitat implicada, una furgoneta de xicotet format que ha resultat amb danys greus.

De les primeres diligències realitzades per la Policia Local es desprén que la conductora d'un dels vehicles podria trobar-se sota els efectes de drogues tòxiques o estupefaents, perquè hauria resultat positiva en consum de cocaïna i cànnabis en les proves indiciàries, les quals hauran de ser confirmades per un laboratori homologat.

Segons les primeres hipòtesis, la conductora hauria envaït el carril destinat a la circulació del sentit contrari i hauria sorprés l'altre conductor implicat, que no ha pogut evitar la col·lisió. La Policia Local ha instruït un atestat per la presumpta comissió d’un delicte contra la seguretat vial a la conductora del vehicle, E. I. A. de 36 anys. En finalitzar l’atestat, s’ha traslladat al jutjat de guàrdia a l'efecte de determinar responsabilitats sobre l'accident.

Segons fonts policials, vista la manera en què s'ha produït l'accident, podria haver sigut molt més greu i amb pitjors conseqüències per als implicats, en tractar-se de vehicles que circulaven en sentit oposat.